fbpx

10 meditasjoner som hjelper deg å slippe tak i blokkeringer og være i overflod av kjærlighet.  

Skulle du ønske du kunne oppleve mer glede, kreativitet og kjærlighet i livet ditt? 

Savner du mer frihet, velstand i omgivelsene, gode relasjoner, energi og bedre helse?

Boken: «Å ta det neste skrittet»

Fordyp deg i bokens lett relaterbare tekster, og ta deg tid til å kjenne på energien fra de malte bildene som pryder bokens budskap. 

Du kommer til å oppleve inspirasjon og motivasjon til å ta fatt på skrittene mot å skape det livet du ønsker å leve. 

Kjenner du deg igjen?

 • Ønsker du inspirasjon til å tørre vise frem hvem du er?
 • Bekymrer du deg for dine nære og din egen fremtid?
 • Leter du etter kjærligheten?
 • Drømmer du om å føle deg trygg i deg selv?
 •  Vil du leve i flyten, uten å kjempe med motstand inni deg? 
 • Synes du det vanskelig å se at andre får det til, mens du er på stedet hvil?
 • Ønsker du å føle deg frisk og sterk?
 • Kjenner du deg klar til å ta det neste skrittet?

Tro meg, jeg vet hvordan du har det!

Her er litt av min historie. Jeg vil ta deg tilbake til 2003. Jeg ligger i en sykehusseng med en brukket rygg. Jeg har nettopp vært igjennom en operasjon. Smertene er utholdelige. Jeg kan nesten ikke bevege meg. Spesielt det å bruke armene var så godt som umulig... 


Jeg begynte å synes synd på meg selv. Jeg ble redd for aldri å få det livet jeg hadde drømt om. Jeg maler bilder og elsker å male. Livet jeg elsker er å sitte i mitt atelier og male, i time etter time. Jeg gleder meg over hvert øyeblikk jeg var der. Nå kunne jeg så vidt bevege armene, så jeg klarte ikke forestille meg at jeg noen gang kunne male bilder igjen.

Jeg opplevde ingen glede. Jeg gjorde ikke noe av det jeg virkelig elsket i livet mitt. Smertene dominerte alt. Jeg måtte hvile mye og var blitt 100% ufør.

Alle mine drømmer om å kunne være i timesvis foran et staffeli og male bilder virket uoverkommelig. Ha lerretet på gulvet eller på bordet. Kunne bevege meg fritt i min kreative utfoldelse.

Jeg hadde mange drømmer jeg ønsket å realisere. Jeg ønsket å hjelpe andre. Hvordan kunne jeg hjelpe andre? Jeg som ikke kunne klare meg selv en gang? Jeg ville også ha en perfekt mann for meg, etter å ha bommet i kjærlighet gjentatte ganger. Hvem ville vel ha en som var så skadet som meg?

Etter to år var jeg på en retreat hvor jeg tok en beslutning. Jeg sluttet med smertestillende. Samtidig startet jeg med å ta tak i mine negative følelser og mønstre. Jeg tok et oppgjør med oppveksten min, der jeg vokste opp i et strengt religiøst hjem styrt av min far som var predikant. Jeg utfordret redselen for å tørre skrive bok, til tross for dysleksi. Resultatet er den boken du ser på nå.

Jeg utfordret min frykt for å være den jeg er. Kjærlighet har alltid vært viktig i livet mitt. Jeg ønsker å fritt kunne bruke mitt egentlige jeg. Ikke være hemmet av smerter og plager, gamle mønstre og uvaner.

Nå lever jeg som den kreative, uttrykksfulle damen jeg er. Jeg fant lykkefølelsen og gleden tilbake. Jeg åpnet døren til meg selv, der fant jeg tilhørighet. Jeg maler igjen.

Om Sylvi Ann Harila


Sylvi Ann Harila er forfatteren av boken «Å ta det neste skrittet». Igjennom boken har hun skrevet tekster og malt bilder til noen av sine utfordringer, som hun slet med på den tiden. Forfatteren bruker tekst og maleri for å gå dypt inn i tema om personlig utvikling. Hun gir deg eksempler på hva hun selv måtte ta tak i. I boken deles også historier fra andre hun har møtt på sin vei mot å ta det neste skrittet.


Erfaringene vil inspirere deg til livsglede og kjærlighet. Boken oppleves som lett gjenkjennelig og troverdig. 


Sylvi Ann Harila bruker redskaper som maling, coaching og kjærlighetshealing. Det vil kunne hjelpe deg til å få kontakt med din kreativitet og motivasjon. Det du trenger for å ta det neste skrittet, for å få mer av det du drømmer om.

Prøv boken «Å ta det neste skrittet»
GRATIS i 14 dager!

Bestill boken i dag. La deg inspirere til å leve et herlig liv på tross av utfordringene du møter i livet. Trykk på knappen for å gå videre til bestillingen.

Prøv boken «Å ta det neste skrittet» GRATIS i 14 dager, og du betaler kr 399 om du velger å beholde boken.

Referanser

Dette er en bok jeg kommer til å ta frem igjen gang etter gang

Dette er en på alle måter vakker bok. Jeg koste meg med den ute på bryggekanten i dag, og når sola falt på sidene med malerier, skimret de som silke. Jeg så livsbejaende kvinner, frodige trær fulle av frukter, sjenerte personer og flammende livsglede i bildene. Et var bare «flyt». Det du skriver går også rett til hjertet på meg. Jeg kjenner meg igjen. Dette er en bok jeg kommer til å ta frem igjen gang etter gang.

Irene H. 

Fantastisk bok

Fantastisk bok. Jeg har boken ved sengen og bruker den som inspirasjon for tiden.

Kristin Landsem

                                         Vakker og klok

Tusen takk for den nydelige boka! Den er så vakker og klok, og jeg må stagge meg så jeg ikke sluker hele med en gang. Nydelig!

Gunnel Nordstrøm-Løvlie

En hjelp til å sette fri ditt potensiale

For å få mer av det du ønsker deg og har behov for i livet, skal du vite at du allerede har alt i deg som du trenger. Boken gir deg muligheten til å sette fri ditt potensiale. Den gir deg inspirasjon, støtte og verktøy på veien. Så lenge du har vilje er alt mulig.

Prøv boken «Å ta det neste skrittet» GRATIS i 14 dager, og du betaler kr 399 om du velger å beholde boken.

 • Bli inspirert til å ta ditt neste skritt
 • Bruk boken til å slå opp i når du trenger støtte på veien
 • Bli bevisst i ditt liv
 • La deg inspirere til å få mer av det du drømmer om
 • Få en bedre selvfølelse
 • Skap gode relasjoner

Høres dette for godt ut til å være sant?

Kan du virkelig få mer av det du ønsker deg?

Ja, hør bare her: Gjennom å bruke boken aktivt som et oppslagsverk og inspirasjonskilde, blir du mer bevisst på hva som skal til for å ta det neste skrittet. Skrittvis vil du oppleve å komme nærmere målene dine ved å bruke verktøyene aktivt. Endring tar tid, så boken kommer til å bli din gode følgesvenn.

Boken er for deg som:

 • Ønsker å bruke hele ditt potensiale
 • Ønsker å være deg selv, og føle deg trygg og sterk
 • Vil ha mer kjærlighet til deg selv og andre
 • Vil bety noe for andre i verden
 • Ønsker å føle mer glede og lykke
 • Ønsker å finne en å dele livet med
 • Ønsker deg frihet til å gjøre hva du vil
 • Ønsker å uttrykke deg kreativt

Boken var med meg i starten på min endring

Boken «Å ta det neste skrittet» var med meg i starten på min endring. Den var med meg på veien til å finne tilbake til troen på meg selv. Troen på at jeg har en verdi og at jeg kan få til stort sett det jeg vil, på tross av de utfordringer jeg har. Jeg kan være kreativ. Jeg kan leve. Jeg kan stå sterkere i meg selv, i kjærlighet. Både til meg selv og andre.

På side 1 har hun skrevet en personlig hilsen til meg om at hun med stor glede deler denne boken med meg. Jeg må bare si takk tilbake, for at du Sylvi Ann skrev boken og delte den med akkurat meg. En dag drømmer jeg om å ha et av de vakre bildene Sylvi Ann maler hengende i stuen. Takk.

Vibeke Helander Bolstad

Dersom du lar deg inspirere gjennom boken

og gjør endringene i ditt liv, vil du kunne få:

 • Mer glede og lykke i livet ditt
 • Mer balanse
 • Mer kjærlighet til deg selv, alt og alle rundt deg
 • Mer energi
 • Mer kreativitet
 • Bedre helse
 • Mer frihet

Prøv boken «Å ta det neste skrittet» GRATIS i 14 dager, og du betaler kr 399 om du velger å beholde boken.

© Kreativt Hjerte AS