fbpx

Styrk ditt indre - la kreativiteten blomstre

Vil du bli med på kurs og utfolde deg i trygge, vakre og solfylte omgivelser?

20-27 mars - 2021. Få plasser- Early Bird dersom du melder deg på før 15 januar!

Livet har en god dose magi hvis du ser etter:

Kom og skap gode livsendringer, frigjør kreativiteten din, nyt sunn og frisk mat, kjenn på følelsene som vil ha oppmerksomhet, bruk kroppen på nye måter og utfordre det vante. Bli med og få troen på deg selv og det livet du ønsker å leve!

Ønsker du deg mer:

 • kjærlighet i livet ditt?
 • Indre glede?
 • Frihet til å gjøre det du har behov for?
 • Trygghet til å være deg?
 • Velstand hvor du har det du ønsker deg?
 • God helse?

Har du drømmer, men vet ikke hvordan du skal oppfylle dem? Ønsker du deg mer av noe, men vet ikke hvordan det er mulig?

Savner du å kjenne deg verdifull for den du er?
Er du klar for å søke inn til deg selv og vise frem ditt sanne, vakre deg?

Hadde det vært befriende å være i et felleskap med andre som lengter etter det samme som deg - og som støtter hverandre på veien?

Bli med til varmen for å finne din vei videre - og skape kreativ suksess

Bli med til spennende og vakre Mirleft langs Atlanterhavskysten i Marokko. Der vil du være sammen med meg og flere herlige deltakere i en liten trygg gruppe. Alle er klare for en livsendrende reise og sammen skaper vi et felleskap i full tillit.


På reisen blir du vist hvordan du manifesterer drømmene dine, og får verktøy du kan bruke for å skape det du ønsker deg.


Du får erfart hvordan du kan skape et liv i kreativitet, et liv med mye glede i hverdagen. Du lærer hvordan du kan leve i kjærlighet, til både deg selv og andre.


Felleskapet som vi danner sammen er viktig fordi det å treffe andre som vil det samme som deg, vil kunne løfte deg opp og frem. På samme måte som du også hjelper dem med din tilstedeværelse.

Kjenner du deg igjen?

 • Dine kreative sider får ikke skinne nok i hverdagen
 • Relasjoner i omgivelsene dine oppleves krevende
 • Du står fast i livet. Du vil videre, men vet ikke hvordan
 • Et felleskap med andre ville gitt deg mye trygghet, glede og motivasjon
 • Selvfølelsen er ikke på topp
 • Frykt eller smerte er i mer eller mindre grad en del av din hverdag
 • Ønsket om å hjelpe andre er stort, men først trenger du å frigjøre ditt potensiale
 • Du er klar til å gjøre endringer i din jobbsituasjon? Eller du ønsker en jobb?
 • Du mangler glede i hverdagen eller kjenner på et tomrom, uro eller snikende tristhet?
 • Et liv i kjærlighet og glede, både til deg selv og andre, virker uoppnåelig
 • Drømmen om å møte nye kulturer og mennesker er definitivt tilstede
 • Du er redd for å reise alene, men felleskapet med andre gjør det trygt

Hvorfor tror jeg at du kan få mer av det du ønsker deg?

Jeg har vært der selv. I mange år var mitt liv preget av skade og smerte. Jeg brakk ryggen og følte meg ganske så alene i verden. Jeg forstod ikke hvorfor alt dette skjedde meg. Jeg forstod ikke hvorfor det var så vanskelig med relasjoner til mine barn, mine foreldre, søsken eller kjærlighetsforhold. Kjærlighetshistoriene mine, ja må vi snakke om dem? Ingen drømmesituasjon akkurat.

Som alenemor til to barn hadde jeg et ansvar, ikke bare for meg. Men også for hvilket bilde jeg gav dem av meg ut i verden. Jeg måtte ta et valg. Jeg valgte å reise meg fra smerte og elendige kjærlighetsforhold til menn.

Jeg har slitt med å være meg selv. Jeg har måttet gjøre et godt stykke arbeid, og fant veien inn i min indre kreativitet. Det er der jeg trives best.

Drømmen om å hjelpe andre virket tidligere helt uoppnåelig. Det gir meg glede å hjelpe andre til å vokse.

Smerten gjorde at jeg fikk øynene opp for at jeg måtte endre livet mitt totalt. Jeg måtte finne en annen vei, da jeg ikke lenger fysisk kunne holde på med alt jeg tidligere kunne fly ut i.


Vet du hva? Nå gjør jeg det jeg drømte så inderlig om. Jeg hjelper andre hver dag. Og kanskje jeg er så heldig å få lov til å bli med på din reise? Et par ganger i året kommer deltakere og besøker meg i villaen ved havet i Marokko. Drømmejobben ble manifestert.

Nå har jeg skapt den indre tryggheten til å leve i kjærlighet med min mann og mine barn. Jeg tørr å være kreativ på mitt indre plan, og lede andre til å gjøre det samme.

Jeg bare elsker å få lov til å leve slik, og har ikke angret en dag for alt arbeidet jeg har lagt ned for å komme hit.

Jeg lever store deler av året i varmen i Marokko. Jeg kan jobbe fra overalt. På den måten som passer for meg. Begrensninger eller hindre får ikke lenger lov til å bestemme.

Nå sitter jeg her med det livet som jeg før trodde var uoverkommelig. Jeg lever av å hjelpe andre til å finne inn i seg selv og sin indre kreativitet, finne kjærlighet, glede og skape mer av det de ønsker i livet. Jeg forundrer meg selv til stadighet. Tenk, jeg har skrevet bok. Tross min dysleksi og ingen tro på at jeg skulle kunne skape en hel bok. Men det har jeg gjort. Å skape boken ble en del av min måte å helbrede meg selv på.

Og hadde noen fortalt meg for flere år siden at jeg skulle ha kunstutstillinger hadde jeg ledd godt og aldri våget å tro på dem. Og her sitter jeg med utallige utstilte fargerike bilder forløst av mine indre følelser og opplevelser. Jeg som ikke trodde at jeg kunne male!

Mitt budskap til kjære deg er: Kan jeg, så kan du. Tro meg! Og jeg ønsker inderlig å vise deg vei!

Oppdag din indre kreativitet og flyt

Du kan velge å følge dine drømmer, og du gjør klokt i begynne med deg selv. Du kan begynne med å akseptere livet slik det er akkurat nå, men du trenger ikke å bli værende der. Det kan virke uoverkommelig, noe som bare andre kan få til. Men sannheten er at du kan få det til. Du kan søke det du ønsker deg. Både i relasjoner og i forhold til deg selv. I stedet for å ønske deg bort ifra noe, ønsk deg heller til det du vil ha. Da skal du se at det kommer mer av det du ønsker deg. Våg å sette deg selv først.


Det er lov å sette deg først en stund. Lytte til ditt hjerte. Lytt til hva du og din kropp trenger, intuisjonen. Deretter ta action. La drømmen få vokse og tørr å se på den som en virkelighet.

 

Nå har du muligheten til å gjøre alt dette omgitt av Marokkos spennende kultur. Kreativiteten og sansene våkner til live takket var den fargerike kulturen. De fremmede luktene vil pirre sansene dine, de vidunderlige smakene vil erte smaksløkene til ekstrainnsats, det deilige varme klimaet vil myke deg opp og havet vil gi deg ro langt inn i sjelen.


Mange av deltagerne mine har vært der du er nå. På kurset har de opplevd å finne veien sin videre. Alle har hatt forskjellige utgangspunkt å jobbe med. Men sammen har de likevel motivert og lært av hverandre. Alle har godt av inspirasjon og verktøy på veien for å forløse sin indre kreativitet og oppdage kjærligheten rundt seg.


Redskapene som du kommer til å lære, tar du med deg hjem i bevisstheten og har dem med deg resten av livet. Det er mer givende, verdifullt og gøy å gjøre en livs endrende reise i trygt felleskap.

Som du vet, brenner jeg for å hjelpe andre, og jeg vil elske å dele denne reisen med deg. Jeg finner det så unikt og fargerikt å få oppleve deltakerne som blomstrer ved hjelp av veiledning og bruk av verktøy de får her.


Du kan oppleve en hverdag som gir deg mer energi, mer kjærlighet, mer mening, mer glede, mer velstand, mer frihet, Når du forstår hvordan alt henger sammen, vil du kunne oppleve at livet har en større mening.

Du vil kunne oppleve å blomstre, utfolde deg og å ”se” din vei videre, den som er rett for deg.


Bli med oss, ta action i dag, hopp på dette toget. Vi er mange i din situasjon som venter på deg. Du treffer de du trenger på din reise. Kom til Marokko så skaper vi dette sammen.

Hvilke skritt jeg har tatt for å leve det livet jeg drømte om

Jeg har selv ligget nede, med brukket rygg og selvfølelse som var parkert på utsiden av døren. Jeg tok en beslutning om å gjøre endring. Når jeg begynte min endring for å frigjøre mer indre kreativitet, så lærte jeg raskt at gamle mønstre og historie holdt meg igjen. Jeg bar på en nagende følelse av å ikke være god nok, det å ikke passe inn. Jeg var redd for å være synlig og vise frem den egentlige jeg.

Jeg kunne ikke male. Jeg kunne ikke reise, for jeg kunne ikke løfte kofferten min en gang . Alt jeg elsket ble revet vekk under føttene mine idet jeg falt og brakk ryggen.

Etter to år reiste jeg på en retreat. Jeg måtte ta action. Gjøre endringer. Jeg kastet mine smertestillende. Jeg begynte å tenke på hva jeg ønsket meg, istedenfor å grøsse over det som tynget meg. Sakte, men sikkert klarte jeg å reise meg opp. Jeg drømte om å male fritt igjen, reise, bo ved havet, være i kjærlighet og glede, finne mannen jeg skulle dele resten av livet med, og hjelpe andre. Alt dette gjør jeg i dag.

Verktøyene bak er gjennomførbare. De brenner jeg etter å dele med deg. Du vil møte motstand men det er lettere å gjøre i et felleskap hvor du får støtte på veien. Kurset hjelper deg til å få mer kontakt med ditt indre jeg sånn at du kan skinne som den du er. Du kan skape det du ønsker deg i blomstrende kreativitet og kjærlighet.

Du kan skape deg en meningsfull hverdag i kreativitet og kjærlighet

Hverdagen og livet er for mange stadig mer krevende. Ofte ender du opp med sykdom eller skader, en skadeskutt selvfølelse og en nummenhet som hindrer deg i å gjøre det du virkelig drømmer om. Du tror kanskje ikke det er mulig å få mer av det du ønsker deg i livet, eller du forstår ikke hvordan du skal få det til. Magien uteblir for deg og du kikker med lengsel mot de sterke, fargerike menneskene som lever ut sine drømmer. Vet du hva? De begynte et sted de også.

Vil du kan du gjøre endringer. i løpet av uken i Marokko. Ikke bare i de dagene du er på kurset, men du legger et grunnlag for din vei videre. Du vil ha verktøy du kan bruke resten av livet. Jeg er også der når du skulle trenge det.

I løpet av kurset vil du lære teknikker for å hjelpe deg selv når gamle spøkelser banker på døren. Du vil bli utfordret til å gjøre ting du kanskje ikke tror du kan, eller gå dypere i det. Du kan ikke male sier du? Det er ingen hindring. Du kan bruke en pensel. Du kan la den flyte over lerretet. Du kan bruke farger for å uttrykke hvordan du har det i deg. En gang hadde jeg en blind deltaker, hun malte de vakreste bilder med de herligste farger.

Uken i Marokko er systematisk bygget opp og utprøvd på kjente teknikker. Det er en god plan for å veilede deg på veien.

Du får være med i en lukket Facebookgruppe hvor du kan dele erfaringer, tanker og stille spørsmål både til de andre deltakerne og til meg. Jeg vil være din veileder på veien. Du er ikke alene, du er verdifull.
Det er mulig å starte på nytt ved å legge historien bak deg, og bygge ditt nye ”jeg”. 

Her er hva tidligere deltagere skriver:

”Det har vært bra med yoga, svømming og muligheten for å gå turer på stranden. Jeg er også veldig tilfreds med alle turene vi har vært på. Jeg har hatt en positiv utvikling med å tørre å bruke kroppen, og føler jeg aksepterer bedre at ryggen min er som den er, at det er greit nå. En fin tur der man møter forskjellige mennesker og lærer seg å ha en positiv innstilling til livet, og få ut det beste potensiale man har”.

Stine Moe Engelsrud

«Jeg fikk mye ut av kurset i Marokko og gjør nå yoga nesten hver dag.
Når skuldrene senker seg er det lettere å ha fokus på hva som er viktig for meg.
Oppholdet i Mirleft var deilig med herlig svømmebasseng og flotte strender.
Kan anbefales.»

Sonja Krantz

«Dette var den busten jeg trengte for å komme videre, glad for å ha fått flere verktøy for å takle utfordringene mine, og det har allerede skjedd store forandringer, kan anbefales på det varmeste«:)))))

Britt Eva Evjen

Jeg har turd å kjenne på mine følelser og det har vært superbra for meg. Kjent at det å føle seg ”fastlåst” ikke er ”endelig”. Jo før man endrer på noe, jo bedre. Jeg har fått tilbakemelding fra andre deltakere som har trigget meg til å få innsikt i meg selv. Jeg følte meg nesten gjennomsiktig. Jeg ønsker å bli bedre kjent med meg selv på godt og vondt. Har fått kjent på og bearbeidet en del av min fremmedfrykt som jeg kjente veldig på de første dagene. Jeg kommer til å ta med meg disse minnene og gjemme de i mitt hjerte for du Sylvi Ann har virkelig nådd inn dit. Ønsker deg lykke til videre med kurs. Kurset passer for den som ønsker å utfordre sine grenser på det emosjonelle og kreative plan. Karin  

Karin 

Jeg har kost meg. Jeg har kjent på det at jeg fint kan ha en indre tilbaketrekning og ro selv om ikke det ytre har det. En fin erfaring. Kroppen slipper i hoftene og maten har gjort godt. Jeg liker å male kjenner jeg. Jeg har kjent meg trygg i gruppen og i omgivelsene. Det virker som om utryggheten kan plasseres i fortid. Deilig! Fantastisk sted og opplegg. God mix på utflukter og spennende oppgaver. Yoga hver dag og sunn mat. 

Linn Arnesen

Tusen hjertelig takk for en fantastisk Marokko tur!!!

Jeg sitter nå i sofaen med varmt vann og mynte i koppen mi. SMILER - tar frem svært gode minner og erfaringer fra uka før påske. Jeg definerer uka til 10!!!! Du er supergod og tilpasset opplegget til min helse og behov. Takk jeg har fått; utfordringer, god og riktig struktur, smakt på både styrke og sårbarhet. LATTER! Jeg vil absolutt anbefale deg og kurset til andre med følgende ord: Fargerikt, tilstedeværelse, utfordrende, lærerikt, trygt, spennende, mangfoldig og MORSOMT.

Torild Haugøy

Alle får skinne her i Marokko.

Din endringsreise vil gi deg:

 • Daglig yogainspirasjon
 • Svømmeturer i oppvarmet basseng
 • Mat som din kropp vil elske
 • Drama/lek
 • Opplevelsen av å bo ved havet
 • Coaching
 • Intuitiv maling/kunstterapi
 • Skriving

I vakre Mirleft vil du møte en ny og fargerik kultur, full av herlige opplevelser. Du vil møte et varmt folkeslag, som er veldig imøtekommende og vennlige. De lager fantastisk mat med kortreiste matvarer. De lever i tråd med hva årstidene har å by på. Kulturen er spennende og kanskje litt annerledes. De lever på en måte noen tiår etter oss, men allikevel er de alltid blide. Det er ikke uvanlig at maten som leveres til markedet kommer i en moderne lastebil eller på hengeren bak et esel.


Farger og lukter vil du møte overalt. Kryddermarkeder, vakre tepper og grønnsaker som dufter himmelsk. Mennesker med en tilstedeværelse for dagen i dag. Det gjør noe med oss mennesker når vi opplever en ny kultur. Vi åpner automatisk mer opp.

 
På denne reisen er du borte fra ditt daglige stress og gjøremål. Du får anledningen til å skape ditt ”jeg” her i Marokko, med den veiledningen du måtte trenge underveis. Du er så mye friere når du reiser bort fra hverdagslivet og de daglige kravene. Her kan du være deg selv og det er så verdifullt.

Havet troner rett utenfor villaen. Du vil se en vidstrakt utsikt hvor bølgene ruller inn og gir deg en behagelig rytme. Visste du at det å lytte til havet i en liten stund målbart senker kortisol nivået, altså hormonet som frigjøres ved stress, merkbart? Det samme gjør maling med deg.

Varmen og den deilige luften gjør godt for stive og vonde kropper fra nord.
Du vil kunne kjenne det allerede når du går ut av flyet. Når du er i huset kan du når som helst bade i det oppvarmede bassenget med saltvannsrensning. Det er så fantastisk for såre muskler, stive skuldre og ledd.

Selv om vi reiser bort sammen, så er det viktig med en daglig rutine.
Vi starter hver dag med yoga og en avslappende runde i bassenget.Vi møtes til frokost laget av vår fantastiske kokk.

Etter frokost er det tid for å iverksette dagens program. Det vil bestå av bolker med coaching, som leder opp mot den kreative delen der du maler og skriver. Så samles vi til lunsj og har en avsluttende ettermiddagsdel med jobbing. Middag og lunsj lager kokken også til oss de dagene vi ikke spiser ute. Har du noen gang smakt mat tilberedt i en tagin? Det er en Marokkansk leirgryte, som gir de mest fantastiske smaksopplevelser for ganen.

Tid for deg selv vil det også bli. Du kan trekke deg tilbake og være privat. Eller være i en av husets mange soner som hagegruppen på terrassen for eksempel. Eller hva med en deilig kopp te i sofaen inne som er vendt mot havet. Du velger.

På kveldene kan vi selv skape det vi ønsker. Vi lager gjerne litt underholdning hvis du har noe å dele med oss.

Middag og de andre måltidene serveres på huset av kokken som forbereder de herligste retter laget på kortreiste matvarer som økologiske salater, grønnsaker, fisk og kjøtt. Maten som tilberedes er uten hvetemel, melk og raffinert sukker.


To av kveldene så går vi ut i Mirleft til middag og kulturell mingling.
En kveld spiser vi middag på Aftas-stranden. Det er en herlig opplevelse å spise middag med stjernene som underholdning mens bølgene skvulper innover stranden.

Når vi er på utflukt til Tiznit så vil vi spise lunsj der.

Vi har en utfluktsdag til herlige Tiznit som er en gammel sølvby. Den er rik på kultur og fargerike mennesker. Vi vil også besøke det eksotiske markedet som er en gang i uken i landsbyen. En dag vil vi reise til Sidi Ifni. Dette var tidligere en del av Spania. Denne dagen besøker vi også Legzira stranden med dens unike fjellformasjoner.

Vi gjør også daglige gåturer til stranden. Det er en luksus mange ikke ville vært foruten.


Huset er romslig og vakkert, med vidstrakt utsikt til havet. Det er en spesiell nærhet til naturen når du bader i evighetsbassenget, mens du hører havets bølger i bakgrunnen.I løpet av kurset vil du møte teknikker som løser opp i de fastlåste mønstrene vi sammen avdekker. Kunst, maling, skriving og teater/drama vil utfordre deg og gjøre at du klarer å gå dypere inn i de fastlåste mønstrene du har med deg. Du vil kunne bruke dette til å frigjøre sider hos deg selv.

Du vil kunne videreføre dette til hverdagslivet der hjemme, sånn at magi skjer.
Vi skal forberede deg til å møte hverdagen når du kommer tilbake.

I tillegg får du en bonus!

For å forberede deg til kursuken, og for å hjelpe deg på veien videre når du kommer hjem, så gir Sylvi Ann deg TO COACHING timer à 30 minutter i BONUS!

 • Bonus 1: Coachingtimen før avreise snakker vi sammen om dine behov og din situasjon, slik at vi kan tilpasse kursuken og verktøyene ut i fra ditt ståsted.
 • Bonus 2: Coachingtimen etter kursuken brukes til å bearbeide inntrykkene, implementere verktøyene og lage en plan for prosessen din videre.
 • Bonus 3: Du blir med i en hemmelig Facebookgruppe hvor du kan bli kjent med de andre deltakerne før kurset, og ikke minst, dere kan følge hverandre opp og holde kontakten etter kurset.

Hvem er jeg som inviterer til Marokko

Deltakerne sier dette om

Sylvi Ann Harila :

Hun er en fargerik og klok kvinne med mye erfaring. Hun er opptatt av at hele du er i kontakt med ditt indre deg. Sylvi Ann elsker å bruke farger for å få frem kreativitet og personligheten bak fasaden.  Hun elsker å være i naturen og oppleve kulturopplevelser. Sunt kosthold er veldig viktig for henne. Hver morgen starter hun med yoga. Hun er spirituell og gjør det i kjærlighet.


Hun brenner for å hjelpe andre til å gjøre livsendringer som de kreative prosesser kan gi. Kjærlighet er hennes språk.  " Kreativt Hjerte" er hennes firma og hun er sertifisert NLP- Coach, kunstterapeut, forfatter og billedkunstner.


Kurs i Marokko hvor maling, coaching og yoga brukes i godt samspill er hennes livs formål.


Sylvi Ann er lidenskapelig opptatt av å veilede deg til å blomstre og utfolde hele deg og din frie flyt av kreativitet.

Sylvi Ann Harila

Vurderer du å bli med på reisen for å kunne blomstre du også? Kurset er laget for deg som kjenner deg igjen i noe av dette:

 • Du ønsker å gjøre endring på grunn av sykdom eller smerte
 • Du står fast, men vil videre. Du mangler verktøy
 • Du ønsker et samhold og støtte
 • Du er nysgjerrig på en ny, fargerik kultur
 • Du ønsker større fokus på dine behov og ønsker
 • Du vil utfolde deg kreativt på en eller annen måte
 • Du ønsker mer frihet
 • Du er eventyrlysten
 • Du ønsker bedre helse
 • Du vil erfare hvordan sunn mat og trening påvirker helsen din positivt
 • Du har mange drømmer, men du vet ikke hvordan du skal realisere dem
 • Du ønsker mer energi
 • Du søker etter en livspartner som er riktig for deg, eller å forbedre dine nære relasjoner
 • Du vil gjøre endringer i jobben
 • Du vil skape en hverdag som gir deg mening på tross av sykdom eller smerte
 • Du vil utfolde deg kreativt på en eller annen måteDu ønsker et samhold og støtte
 • Du vil være ved havet
 • Du er nysgjerrig på en ny, fargerik kultur

Det er også noen kurset ikke passer for, og jeg skisserer de likeså godt her

Du trenger ikke å tenke på å reise hvis:

 • Du tenker at du er et offer for omstendighetene
 • Ikke er klar for å gjøre endringer i livet
 • Skylder på alle andre
 • Ønsker en quick-fix
 • Ikke vil samarbeide eller dele av deg selv med andre

Når du reiser hjem fra Marokko så vil jeg at du har kjent på følgende:

 • Livet har en god dose magi hvis du ser etter
 • Du har opplevd at du kan gjøre endringer
 • Kreativiteten er i deg, du trenger bare å frigjøre den
 • Sunn og frisk mat gjør underverker for kroppen
 • Du tørr å kjenne på følelser
 • Utfordringer du har turt å ta
 • Kroppen har opplevd å bli brukt på nye måter
 • Du føler deg trygg på redskapene du har lært og har troen på å videreføre kunnskapen hjemme
 • Du har opplevd å skinne som deg
 • Du har gitt deg selv en boost

For å oppsummere reisen:

 • Du blir transportert til og fra flyplassen i Agadir til Villa Sour Mer i Marokko
 • Kost og losji er inkludert samt 3 middager og en lunsj på restaurant
 • Du deler rom i villaen med en av de andre herlige deltakerne. Det er mulig med enkeltrom, men da mot et lite tillegg i prisen
 • Alt materiell du vil trenge. Har du favorittpensler til å male med, ta de med
 • Ingen kostnader for kursmateriell eller opplevelser
 • Alt du vil komme til å lære av verktøy, yoga, meditasjon, coaching, maleterapi og annen spennende læring som for eksempel om sunn mat som næring til kropp og sjel
 • Vi drar på utflukter to av dagene. En dag til Tiznit med lunsj. Den andre utflukten er en halv dags utflukt til Sidi Ifni og Legzira stranden

Alt dette kan du oppleve for kr 14997,-

Detaljer for kurset:

Dato for kurset er Lørdag, 18.april - Lørdag, 25.april 2020

Slik kommer du til Marokko:

Ta fly til Agadir flyplass.  Det er  mulig å reise via flere byer i Europa med forskjellige flyselskap. Norwegian til London for eksempel og Easyjet fra London Gatwick til Agadir. Fra Oslo kan du reise med Ryanair via London. Da jeg sjekket prisen var den kr 1440,- i den perioden. 


Du blir hentet på flyplassen og fraktet tilbake etter avsluttet kurs. Det tar ca 1t 45 minutter å kjøre fra flyplassen til Mirleft.


Du må selv booke og betale din flybillett.

Litt om fantastiske Mirleft:

Mirleft er en liten fiskelandsby 1t 45min kjøring fra Agadir flyplass, Marokko. I Mirleft bor det ca 7000 innbyggere og de fleste er Berbere. Mange kunstnere har blitt tiltrukket av atmosfæren og naturen i dette området av Marokko. Klimaet er en av de beste i landet. Atlasfjellene ligger som et spektakulært bakteppe. I motsetning til det store Atlanterhavet du ser når du snur hodet andre veien. Et spansk fort (bygget i 1935) har utsikt over byen og er et flott sted å få full panoramautsikt. Mirleft er kjent for sine rolige strender og utrolig imponerende kystlinje. Det er flott å surfe her.

Vi besøker de nærliggende byene Sidi Ifni, (berømt strand) og Tiznit (håndlaget sølv) for å se på det tradisjonelle Marokkansk liv. Der kan vi handle på de lokale basarer for elegante broderte tekstiler, tepper, sølvsmykker, keramikk og kjoler.

Lokalbefolkningen

Det er morsomt og givende å blande seg med mennesker av forskjellige kulturer. En av de beste opplevelsene er lokalbefolkningen . Sylvi Ann er venner med mange innbyggere. Hun kjenner området godt. Våre utflukter gir deg tid til å mingle, spise ute, handle. Du kan nyte kulturen i Marokko, fra en "insiders" perspektiv.


Måltider:


Marokkansk mat er deilig, fargerik og duftende. Vi vil nyte avslappede måltider på terrassen. Familiære rolige frokoster. Lunsj og middag er langtidsforberedt av en lokal kokk (unntatt når du spiser ute). Det er overflod av fersk lokal sjømat og andre kortreiste, økologiske produkter. Alle måltider på områdets restauranter er inkludert i kursprisen.

Du investerer:

Påmelding:
Send mail til sylviann@sylviannharila.no eller ring 95129851 for å reservere plass i dag, det er kun plass til noen få personer for å bevare intimiteten i gruppen.


Når jeg har mottatt påmeldingsinteresse og du har betalt depositum til kontonr. 37051803834 er du påmeldt. Det er starten på din reise til å blomstre og utfolde din kreativitet i fri flyt til å leve livet du ønsker deg.


Du har mulighet for å dele opp betalingen. Kursavgiften kan deles i tre rater. Depositum kr 3997,- . Andre del kr 5000,- betales innen 1. februar Tredje del, kr 6000,- har forfall 1.mars. Det er bindende påmelding. Innbetaling dersom du avbestiller vil ikke refunderes. Vi forbeholder oss retten til å kansellere reisen dersom den ikke oppfyller reisens minimum deltakere (hvis vi gjør det vil ditt innskudd refunderes i sin helhet). Avbestillingsforsikring er derfor anbefalt.


Får du med deg en venn blir det kr. 1000,- i avslag. Melder du deg på før 15. februar får du kr. 1000,- i avslag

100 % fornøyd garanti!

Er du fortsatt litt usikker på om dette er noe for deg?
Jeg gir deg muligheten til å trekke deg fra kurset etter to dager etter kursstart og få refundert alle pengene.  Dette kan jeg gjøre, for jeg vet at du vil elske det du opplever her. Ingen har reist hjem før. 

Jeg er ganske så sikker på at du ikke vil angre, du har tatt et skritt på veien til ditt liv i utfoldelse

Her er hva tidligere deltagere skriver:

«Jeg har funnet en indre ro. Utvikling av meg selv og redskaper for å komme videre. Male seg gjennom stadier.»

«Kombinasjonen med maling, meditasjon og dele opplevelser var bra.»

«Vi fikk alle skinne, Informasjon til alle.»
Elin

«Nydelige fellesrom og uteområder. Lekkert! Skapte en flott ramme spesielt rundt malerprosessen ute. Veldig god plass, som er viktig når mennesker som ikke kjenner hverandre skal bo sammen en uke! Samt at en kunne stå litt for seg selv når en malte.»

«Deilig mat til lunsj! Nydelig med alle grønnsakene og tahinkokt kjøtt og fisk (Kom hjem et par kilo lettere).»
Gunnvor

«Fantastiske turer og opplevelser.»

«Ideen din om å kombinere coaching med kreativt uttrykk er genial. Det virker!»
Bodil

Jeg håper at du kjenner deg klar til å begi deg ut på ditt livs viktigste reise.


Send en mail til sylviann@sylviannharila.no eller ring 004795129851 dersom du har noen spørsmål. 

 

Varm hilsen Sylvi Ann.

© Kreativt Hjerte AS