fbpx


Styrk ditt indre - la kreativiteten blomstre

6.11 - 7.11- 2021

                                                     

Livet har en god dose magi hvis du ser etter:

Kom og skap gode livsendringer, frigjør kreativiteten din, kjenn på følelsene som vil ha oppmerksomhet. Bli med og få troen på deg selv og det livet du ønsker å leve!

Ønsker du deg mer:

 • kjærlighet i livet ditt?
 • Indre glede?
 • Frihet til å gjøre det du har behov for?
 • Trygghet til å være deg?
 • Velstand hvor du har det du ønsker deg?
 • God helse?

Har du drømmer, men vet ikke hvordan du skal oppfylle dem? Ønsker du deg mer av noe, men vet ikke hvordan det er mulig?

Savner du å kjenne deg verdifull for den du er?
Er du klar for å søke inn til deg selv og vise frem ditt sanne, vakre deg?

Hadde det vært befriende å være i et felleskap med andre som lengter etter det samme som deg - og som støtter hverandre på veien?

Bli med på helge kurs i mitt atelier i Bergen

Der vil du være sammen med meg og noen få andre herlige deltakere i en liten trygg gruppe. Alle er klare for å skape et felleskap i full tillit.


På kurset blir du vist hvordan du manifesterer drømmene dine, og får verktøy du kan bruke for å skape det du ønsker deg.


Du får erfart hvordan du kan skape et liv i kreativitet, et liv med mye glede i hverdagen. Du lærer hvordan du kan leve i kjærlighet, til både deg selv og andre.


Felleskapet som vi danner sammen er viktig fordi det å treffe andre som vil det samme som deg, vil kunne løfte deg opp og frem. På samme måte som du også hjelper dem med din tilstedeværelse.

Kjenner du deg igjen?

 • Dine kreative sider får ikke skinne nok i hverdagen
 • Relasjoner i omgivelsene dine oppleves krevende
 • Du står fast i livet. Du vil videre, men vet ikke hvordan
 • Et felleskap med andre ville gitt deg mye trygghet, glede og motivasjon
 • Selvfølelsen er ikke på topp
 • Frykt eller smerte er i mer eller mindre grad en del av din hverdag
 • Ønsket om å hjelpe andre er stort, men først trenger du å frigjøre ditt potensiale
 • Du er klar til å gjøre endringer i din jobbsituasjon? Eller du ønsker en jobb?
 • Du mangler glede i hverdagen eller kjenner på et tomrom, uro eller snikende tristhet?
 • Et liv i kjærlighet og glede, både til deg selv og andre, virker uoppnåelig

Hvorfor tror jeg at du kan få mer av det du ønsker deg?

Jeg har vært der selv. I mange år var mitt liv preget av skade og smerte. Jeg brakk ryggen og følte meg ganske så alene i verden. Jeg forstod ikke hvorfor alt dette skjedde meg. Jeg forstod ikke hvorfor det var så vanskelig med relasjoner til mine barn, mine foreldre, søsken eller kjærlighetsforhold. Kjærlighetshistoriene mine, ja må vi snakke om dem? Ingen drømmesituasjon akkurat.

Som alenemor til to barn hadde jeg et ansvar, ikke bare for meg. Men også for hvilket bilde jeg gav dem av meg ut i verden. Jeg måtte ta et valg. Jeg valgte å reise meg fra smerte og elendige kjærlighetsforhold til menn.

Jeg har slitt med å være meg selv. Jeg har måttet gjøre et godt stykke arbeid, og fant veien inn i min indre kreativitet. Det er der jeg trives best.

Drømmen om å hjelpe andre virket tidligere helt uoppnåelig. Nå gir det meg stor glede å hjelpe andre til å vokse.

Smerten gjorde at jeg fikk øynene opp for at jeg måtte endre livet mitt totalt. Jeg måtte finne en annen vei, da jeg ikke lenger fysisk kunne holde på med alt jeg tidligere kunne fly ut i.


Vet du hva? Nå gjør jeg det jeg drømte så inderlig om. Jeg hjelper andre hver dag. Og kanskje jeg er så heldig å få lov til å bli med på litt av din reise?

Nå har jeg skapt den indre tryggheten til å leve i kjærlighet med de rundt meg. Jeg tørr å være kreativ på mitt indre plan, og lede andre til å gjøre det samme.

Jeg bare elsker å få lov til å leve slik, og har ikke angret en dag for alt arbeidet jeg har lagt ned for å komme hit.

Nå sitter jeg her med det livet som jeg før trodde var uoverkommelig. Jeg lever av å hjelpe andre til å finne inn i seg selv og sin indre kreativitet, finne kjærlighet, glede og skape mer av det de ønsker i livet. Jeg forundrer meg selv til stadighet. Tenk, jeg har skrevet bok. Tross min dysleksi og ingen tro på at jeg skulle kunne skape en hel bok. Men det har jeg gjort. Å skape boken ble en del av min måte å helbrede meg selv på. Nå er jeg i gang med bok to.

Og hadde noen fortalt meg for flere år siden at jeg skulle ha kunstutstillinger hadde jeg ledd godt og aldri våget å tro på dem. Og her sitter jeg med utallige utstilte fargerike bilder forløst av mine indre følelser og opplevelser. Jeg som ikke trodde at jeg kunne male!

Mitt budskap til kjære deg er: Kan jeg, så kan du. Tro meg! Og jeg ønsker inderlig å vise deg vei!

Oppdag din indre kreativitet og flyt

Du kan velge å følge dine drømmer, og du gjør klokt i begynne med deg selv. Du kan begynne med å akseptere livet slik det er akkurat nå, men du trenger ikke å bli værende der. Det kan virke uoverkommelig, noe som bare andre kan få til. Men sannheten er at du kan få det til. Du kan søke det du ønsker deg. Både i relasjoner og i forhold til deg selv. I stedet for å ønske deg bort ifra noe, ønsk deg heller til det du vil ha. Da skal du se at det kommer mer av det du ønsker deg. Våg å sette deg selv først.


Det er lov å sette deg først en stund. Lytte til ditt hjerte. Lytte til hva du og din kropp trenger, til din intuisjonen. Deretter ta action. La drømmen få vokse og tørr å se på den som en virkelighet.

 Mange av deltagerne mine har vært der du er nå. På kurs har de opplevd å finne veien sin videre. Alle har hatt forskjellige utgangspunkt å jobbe med. Men sammen har de likevel motivert og lært av hverandre. Alle har godt av inspirasjon og verktøy på veien for å forløse sin indre kreativitet og oppdage kjærligheten rundt seg.


Redskapene som du kommer til å lære, tar du med deg hjem i bevisstheten og har dem med deg resten av livet. Det er mer givende, verdifullt og gøy å gjøre en livs endrende reise i trygt felleskap.

Som du vet, brenner jeg for å hjelpe andre, og jeg vil elske å dele dette kurset med deg. Jeg finner det så unikt og fargerikt å få oppleve deltakerne som blomstrer ved hjelp av veiledning og bruk av verktøy de får her.


Du kan oppleve en hverdag som gir deg mer energi, mer kjærlighet, mer mening, mer glede, mer velstand, mer frihet, Når du forstår hvordan alt henger sammen, vil du kunne oppleve at livet har en større mening.

Du vil kunne oppleve å blomstre, utfolde deg og å ”se” din vei videre, den som er rett for deg.


Bli med oss, ta action i dag, hopp på dette toget. Vi er mange i din situasjon som venter på deg. Du treffer de du trenger på din reise. 

Hvilke skritt jeg har tatt for å leve det livet jeg drømte om

Jeg har selv ligget nede, med brukket rygg og selvfølelse som var parkert på utsiden av døren. Jeg tok en beslutning om å gjøre endring. Når jeg begynte min endring for å frigjøre mer indre kreativitet, så lærte jeg raskt at gamle mønstre og historie holdt meg igjen. Jeg bar på en nagende følelse av å ikke være god nok, det å ikke passe inn. Jeg var redd for å være synlig og vise frem den egentlige jeg.

Jeg kunne ikke male. Jeg kunne ikke reise, for jeg kunne ikke løfte kofferten min en gang . Alt jeg elsket ble revet vekk under føttene mine idet jeg falt og brakk ryggen.

Etter to år reiste jeg på en retreat. Jeg måtte ta action. Gjøre endringer. Jeg kastet mine smertestillende. Jeg begynte å tenke på hva jeg ønsket meg, istedenfor å grøsse over det som tynget meg. Sakte, men sikkert klarte jeg å reise meg opp. Jeg drømte om å male fritt igjen, reise,  være i kjærlighet og glede,  og hjelpe andre. Alt dette gjør jeg i dag.

Verktøyene bak er gjennomførbare. De brenner jeg etter å dele med deg. Du vil møte motstand men det er lettere å gjøre i et felleskap hvor du får støtte på veien. Kurset hjelper deg til å få mer kontakt med ditt indre jeg sånn at du kan skinne som den du er. Du kan skape det du ønsker deg i blomstrende kreativitet og kjærlighet.

Du kan skape deg en meningsfull hverdag i kreativitet og kjærlighet

Hverdagen og livet er for mange stadig mer krevende. Ofte ender du opp med sykdom eller skader, en skadeskutt selvfølelse og en nummenhet som hindrer deg i å gjøre det du virkelig drømmer om. Du tror kanskje ikke det er mulig å få mer av det du ønsker deg i livet, eller du forstår ikke hvordan du skal få det til. Magien uteblir for deg og du kikker med lengsel mot de sterke, fargerike menneskene som lever ut sine drømmer. Vet du hva? De begynte et sted de også.

Vil du kan du gjøre endringer. I løpet av helgen i Bergen. Ikke bare i de dagene du er på kurset, men du legger et grunnlag for din vei videre. Du vil ha verktøy du kan bruke resten av livet. Jeg er også der når du skulle trenge det.

I løpet av kurset vil du lære teknikker for å hjelpe deg selv når gamle spøkelser banker på døren. Du vil bli utfordret til å gjøre ting du kanskje ikke tror du kan, eller gå dypere i det. Du kan ikke male sier du? Det er ingen hindring. Du kan bruke en pensel. Du kan la den flyte over lerretet. Du kan bruke farger for å uttrykke hvordan du har det i deg. En gang hadde jeg en blind deltaker, hun malte de vakreste bilder med de herligste farger.

En helg er ikke alltid nok til å gjøre store endringer. Vil du setter jeg opp mulighet for flere helger.  Jeg vil gjerne være din veileder på veien. Du er ikke alene, du er verdifull.
Det er mulig å starte på nytt ved å legge historien bak deg, og bygge ditt nye ”jeg”. 

Her er hva tidligere deltagere jeg har hatt med på kurs i Marokko skriver:

”Det har vært bra med yoga, svømming og muligheten for å gå turer på stranden. Jeg er også veldig tilfreds med alle turene vi har vært på. Jeg har hatt en positiv utvikling med å tørre å bruke kroppen, og føler jeg aksepterer bedre at ryggen min er som den er, at det er greit nå. En fin tur der man møter forskjellige mennesker og lærer seg å ha en positiv innstilling til livet, og få ut det beste potensiale man har”.

Stine Moe Engelsrud

«Jeg fikk mye ut av kurset i Marokko og gjør nå yoga nesten hver dag.
Når skuldrene senker seg er det lettere å ha fokus på hva som er viktig for meg.
Oppholdet i Mirleft var deilig med herlig svømmebasseng og flotte strender.
Kan anbefales.»

Sonja Krantz

«Dette var den busten jeg trengte for å komme videre, glad for å ha fått flere verktøy for å takle utfordringene mine, og det har allerede skjedd store forandringer, kan anbefales på det varmeste«:)))))

Britt Eva Evjen

Jeg har turd å kjenne på mine følelser og det har vært superbra for meg. Kjent at det å føle seg ”fastlåst” ikke er ”endelig”. Jo før man endrer på noe, jo bedre. Jeg har fått tilbakemelding fra andre deltakere som har trigget meg til å få innsikt i meg selv. Jeg følte meg nesten gjennomsiktig. Jeg ønsker å bli bedre kjent med meg selv på godt og vondt. Har fått kjent på og bearbeidet en del av min fremmedfrykt som jeg kjente veldig på de første dagene. Jeg kommer til å ta med meg disse minnene og gjemme de i mitt hjerte for du Sylvi Ann har virkelig nådd inn dit. Ønsker deg lykke til videre med kurs. Kurset passer for den som ønsker å utfordre sine grenser på det emosjonelle og kreative plan. Karin  

Karin 

Jeg har kost meg. Jeg har kjent på det at jeg fint kan ha en indre tilbaketrekning og ro selv om ikke det ytre har det. En fin erfaring. Kroppen slipper i hoftene og maten har gjort godt. Jeg liker å male kjenner jeg. Jeg har kjent meg trygg i gruppen og i omgivelsene. Det virker som om utryggheten kan plasseres i fortid. Deilig! Fantastisk sted og opplegg. God mix på utflukter og spennende oppgaver. Yoga hver dag og sunn mat. 

Linn Arnesen

Tusen hjertelig takk for en fantastisk Marokko tur!!!

Jeg sitter nå i sofaen med varmt vann og mynte i koppen mi. SMILER - tar frem svært gode minner og erfaringer fra uka før påske. Jeg definerer uka til 10!!!! Du er supergod og tilpasset opplegget til min helse og behov. Takk jeg har fått; utfordringer, god og riktig struktur, smakt på både styrke og sårbarhet. LATTER! Jeg vil absolutt anbefale deg og kurset til andre med følgende ord: Fargerikt, tilstedeværelse, utfordrende, lærerikt, trygt, spennende, mangfoldig og MORSOMT.

Torild Haugøy

Alle får skinne .

Din endringsreise vil gi deg:

 • Coaching
 • Intuitiv maling/kunstterapi


Kurset vil bestå av bolker med coaching, som leder opp mot den kreative delen der du maler.  

I løpet av kurset vil du møte teknikker som løser opp i de fastlåste mønstrene vi sammen avdekker. Intuitiv maling vil utfordre deg og gjøre at du klarer å gå dypere inn i de fastlåste mønstrene du har med deg. Du vil kunne bruke dette til å frigjøre sider hos deg selv.

Du vil kunne videreføre dette til hverdagslivet, sånn at magi skjer.


I tillegg får du en bonus!

For å forberede deg til kursuken, så gir Sylvi Ann deg En COACHING timer à 30 minutter i BONUS!

 • Bonus 1: Coachingtimen før kurset snakker vi sammen om dine behov og din situasjon, slik at vi kan tilpasse kurset og verktøyene ut i fra ditt ståsted.
 • Bonus 2: Du blir med i en hemmelig Facebookgruppe hvor du kan bli kjent med de andre deltakerne før kurset, og ikke minst, dere kan følge hverandre opp og holde kontakten etter kurset.

Vurderer du å bli med på kurset for å kunne blomstre du også? Kurset er laget for deg som kjenner deg igjen i noe av dette:

 • Du ønsker å gjøre endring på grunn av sykdom eller smerte
 • Du står fast, men vil videre. Du mangler verktøy
 • Du ønsker et samhold og støtte
 • Du ønsker større fokus på dine behov og ønsker
 • Du vil utfolde deg kreativt på en eller annen måte
 • Du ønsker mer frihet
 • Du er eventyrlysten
 • Du ønsker bedre helse
 • Du har mange drømmer, men du vet ikke hvordan du skal realisere dem
 • Du ønsker mer energi
 • Du søker etter en livspartner som er riktig for deg, eller å forbedre dine nære relasjoner
 • Du vil gjøre endringer i jobben
 • Du vil skape en hverdag som gir deg mening på tross av sykdom eller smerte
 • Du vil utfolde deg kreativt på en eller annen måte. Du ønsker et samhold og støtte

Det er også noen kurset ikke passer for, og jeg skisserer de likeså godt her

Du trenger ikke å tenke på å delta hvis:

 • Du tenker at du er et offer for omstendighetene
 • Ikke er klar for å gjøre endringer i livet
 • Skylder på alle andre
 • Ønsker en quick-fix
 • Ikke vil samarbeide eller dele av deg selv med andre

Når kurset er ferdig vil jeg at du har kjent på følgende:

 • Livet har en god dose magi hvis du ser etter
 • Du har opplevd at du kan gjøre endringer
 • Kreativiteten er i deg, du trenger bare å frigjøre den
 • Du tørr å kjenne på følelser
 • Utfordringer du har turt å ta
 • Du føler deg trygg på redskapene du har lært og har troen på å videreføre kunnskapen hjemme
 • Du har opplevd å skinne som deg
 • Du har gitt deg selv en boost


Alt dette kan du oppleve for bare kr 1999,-

Detaljer for kurset:

Dato for kurset er Lørdag, 6.november - søndag, 7.november 2021

Sted: ATELIERHARILA, Øvre Blekeveien 16, Bergen

Kurset starter kl 10.00 til kl 17.00 begge dagene. Vi har 1 time lunsj hvor vi går på Vegan Vacation som ligger like i nærheten og spiser. 

Ta med malesaker og noe å male på. Du kan også velge å bruke softpastel farger og papir. 

Det vil ikke være mer enn 6 deltakere. SONY DSC

Du investerer:

Påmelding:
Send mail til sylviann@sylviannharila.no eller ring 95129851 for å reservere plass i dag, det er kun plass til noen få personer.


Når jeg har mottatt påmeldingsinteresse og du har betalt til kontonr. 37051803834 er du påmeldt. Det er starten på din reise til å blomstre og utfolde din kreativitet i fri flyt til å leve livet du ønsker deg.


Du har mulighet for å dele opp betalingen. Kursavgiften kan deles i to rater. Halvparten kr 1000,- når du melder deg på og resten kr 999,- innen 15 oktober. Det er bindende påmelding. Innbetaling dersom du avbestiller vil ikke refunderes. Jeg forbeholder meg retten til å kansellere dersom den ikke oppfyller kursets minimum deltakere (hvis jeg gjør det vil ditt innskudd refunderes i sin helhet). 


© Kreativt Hjerte AS